Bigarren kurtsoko
ikasleek joan zen martxoaren 22an bukatu zuten formazioa gure
ikastetxean enpresetan praktikak hasi aurretik.
Hori ospatzeko,
lehen kurtsoko ikasleekin batera, hainbat hiri desberdinetako plater
kozinatu tipikoen dastaketa antolatu genuen. Goxo-goxoak, benetan!



Hauexek dastatzeko
aukera izan genuen:
Swa kbira
Marruekoseko talotxoak, Mexikoko tamalak (arto gozoz
egindako biribilkiak), Afrikako iparraldeko baklawa (eztizko
goxoa), Espainiako patata- tortilla eta amonaren tarta
(txokolatezko bonba), Paraguayko salda (gaztazko tortilla) eta
Kolonbiako haragiz barrubetetako enpanadak.
ESKERRIK ASKO
IKASLEEI ETA EUREN FAMILIEI LAGUNTZAGATIK
Jardunaldia
bukatzeko, gainerakoei eskerrak emateko mezu baiezkoak
idatzi genituen eta elkarri onena opa genion apiriletik aurrera
hasiko den aldi berrirako.
Bihotzez
eskertu nahi dizuegu:
emandako
arreta,
egunak
erronka bihurtzea
onena
ematea
zure
errespetua
zure
ahalegina
elkarrekin
hazten jarraitzeko aukera ematea
eta
partekatutako emozioak
Mundua
borobila da eta baliteke gaurko agurra hasiera bat izatea

